Fantastiskt erbjudande!

Som tidigare nämnts är jag nu bröllopskoordinator-trainee och ska göra tre stycken bröllop för att uppnå titeln Auktoriserad Bröllopskoordinator. Nu har ni möjlighet att få ta del av mina tjänster till ett kraftigt rabatterat pris!

En stressfri planering, ett skräddarsytt bröllop och minnet av dagen som blev den bästa i Ert liv. Som bröllopskoordinator på Amandi Bröllop & Fest vägleder jag Er i planeringen fram till Er stora dag. Ni bestämmer själva hur stor del i planeringen Ni vill överlåta till mig; det kan vara allt från ett par timmars konsultation till ett fullständigt arrangemang. Oavsett Er budget och hur mycket hjälp Ni vill ha kan Ni vara säkra på att inte bli lämnade åt slumpen. Jag finns där för Er, så att Ert bröllop blir precis som Ni tänkt.

I erbjudandet ingår:
  • 2 timmars initialt möte då vi går igenom alla tankar och idéer ni har kring ert bröllop.
  • Kontakt, bokning och uppföljning av 8-10 bröllopsrelaterade tjänster (tex kyrka, festlokal, fotograf, transporter, klädsel, ringar mm)
  • Upp till 3 personliga möten
  • Personliga planerings- och budgetunderlag
  • Obegränsad mail- och telefonkontakt
  • Upp till 8 timmars bröllopsdagskoordination, då jag finns på plats och tar hand om alla detaljer så att Ni och era närmaste kan slappna av och njuta av bröllopsfesten.
Pris: 10 000 kr.

För mer information se www.amandibf.se, maila [email protected] eller ring 0703-119510. Priserna avser bröllop under 2011 och bokning senast den 31 maj.

Göteborgs bröllopsmässa

I helgen går Göteborgs bröllopsmässa av stapeln i Eriksbergshallen, och där var jag igår för att mingla, träffa lite nya kontakter och skaffa inspiration.

Här kommer lite bilder på vad som bland annat erbjöds:
















RSS 2.0