Även Ikea har en tävling om bröllop

Nu har även Ikea en tävling där du kan vinna ditt bröllop. Allt du behöver göra är att fria på Ikeas hemsida före den 11 juni på ett kreativt sätt. Det härligaste frieriet vinner en bröllopsfest med temat Fransk romantik, med styling, glas, porslin, dukning, blommor, textilier och en trerätters middag, komponerad av Leif Mannerström. Missa inte att även vissa recept finns utlagda på hemsidan! Lycka till med frieriet!


Bordsplaceringskarta

Tyckte den här bordsplaceringskartan var jättekul! Lånat ur Londons tunnelbana. Borden är säkerligen uppmärkta med namn på de olika t-banestationerna. Har man bröllop i Göteborg kanske spårvagnskartan kan vara nåt liknande att hämta inspiration ur?

Bokrelease i Göteborg

I onsdags fick jag äran att gå på en bokrelease på Barken Viking inne i Göteborg tillsammans med ett stort gäng andra människor inom bröllopsbranschen här i Västsverige. Boken, skriven av Katharina Brunat, behandlar den klart stigande trenden ekologiska bröllop. Den heter "JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop", och innehåller tips på allt inom ekologisk bröllopsplanering, tillsammans med intervjuer av par som gift sig ekologiskt och en mängd fina bilder. Köpte boken, men har inte hunnit läsa den ännu - bara bläddrat i den, men jag är helt övertygad att jag kommer ha användning för den när jag i framtiden planerar bröllop, oavsett om de är helt eller delvis ekologiska.

På festen bjöds det på mingel med fördrink, presentation av boken, en fantastisk ekologisk buffé och så hade kocklandslagets egen konditor gjort bröllopstårta (vilken jag tyvärr inte hann njuta av då jag blev tvungen att avvika hem till min son, 4 månader, som inte klarade sig utan mamma längre). En goodiebag hann jag dock få med mig, vilken innehöll smakprov och utbud av ekologiska produkter, bland annat läppstift, choklad och en plånbok.Ingela, som var mitt sällskap på eventet, tog en mängd fina bilder. Dessa finner ni här om ni är nyfikna.


Dekorera en kladdkaka - vinn ett bröllop!

Vill tipsa om att Ekströms just nu har en tävling där man kan vinna bidrag till sitt bröllop på 100 000 kr! Reglerna är enkla - köp en kladdkaka och dekorera den. Sen tar man en bild och laddar upp den på Ekströms hemsida och hoppas att man får flest röster. Tävlingen pågår ända fram till 1 augusti 2010, så du har gott om tid att fila på din idé.
RSS 2.0